Nieuwe website live!

Sjors Heesakkers
19
May 2023

Ein-de-lijk is het dan zover. Na maanden van zwoegen, vooruitschuiven, schrijven, nog meer vooruitschuiven, bouwen en nóg meer vooruitschuiven, is het gelukt: we zijn live met onze nieuwe spiksplinternieuwe website! Het heeft even geduurd, maar we zijn natuurlijk veel liever bezig met toffe projecten voor onze klanten :)

De website. Je hedendaagse visitekaartje en etalage in één. Die van ons was al een tijdje verouderd, vonden wij zelf dan. Hij sloot al even niet meer aan bij wat wij iedere dag doen en bij wat wij uit willen stralen. Tijd voor vernieuwing dus.

Maar een nieuwe website bouw je niet zo maar. Nee, nee... Daar denken we natuurlijk graag goed over na. Daarom zijn we een tijdje geleden al gestart met verschillende sessies om te bepalen wat Don't Mind, Don't Mind maakt. Waarom doen we eigenlijk de dingen die we doen? En welke verbindende eigenschappen hebben de mensen achter Don't Mind? We kunnen je vertellen, dit waren een aantal boeiende middagen.

Enkele maanden, veel koppen koffie en een fotoshoot verder is onze website dan eindelijk online. Wij zijn ontzettend trots op het resultaat, we zijn benieuwd naar wat jij er van vindt.

Oh en wist je dat wij onze website zonder code gebouwd hebben? Benieuwd hoe we dat gedaan hebben? Laat het ons vooral weten, misschien is het ook wel iets voor jou :)