Campagne Antoon in de Ziggo Dome bekroond met titel 'Campaign of the Year'

Sjors Heesakkers
28
February 2024

Wij zijn niet normaal trots! Afgelopen maandag vond de uitreiking van de Live Entertainment Production Awards plaats. Een dertiental verschillende awards die in het leven zijn geroepen om de live- & entertainment­industrie te waarderen en bijzondere projecten in het zonnetje te zetten.

Campaign of the Year

Eén van de awards die werd uitgereikt was de award 'Campaign of the Year'. De genomineerden hiervoor waren de albumpresentatie van Reinier Zonneveld tijdens ADE in een tram in Amsterdam, De Reünie van Acda en De Munnik en de campagne waar wij ruim een jaar geleden met het hele team hard aan gewerkt hebben: Antoon live in de Ziggo Dome. Een mooi lijstje, als je het ons vraagt. Des te mooier dat het was om afgelopen maandag de award uitgereikt door Angela Groothuizen in ontvangst te mogen nemen.

Antoon in de Ziggo Dome

Antoon in de Ziggo Dome is een hoogtepunt geweest in de carrière van Antoon. Voor de ongekend populaire artiest kondigden wij na zijn succesvolle poppodiumtour in 2022 groots een Ziggo Dome-show aan. Een grote stap, van 2.000 bezoekers per show naar 15.000 bezoekers in de Ziggo Dome. Mede door de succesvolle campagne werd al snel duidelijk dat zelfs de Ziggo Dome (!) te klein was, waardoor het niet één maar twee shows werden. Met de inzet van verschillende outdoor-, online & social- en TV & PR-campagnes zorgden we ervoor dat niemand om de shows heen kon. Een teamprestatie waar we met verschillende partijen hard voor gewerkt hebben en ontzettend trots op zijn. Mooi dat dit onderstreept wordt met de hoogste onderscheiding in de live- en entertainmentbranche!

Thanks voor de samenwerking Antoon, Turn Down For What & FCCE.