Lang leve de Koning en onze te gekke campagnes

Sjors Heesakkers
2
May 2024

Koningsdag 2024 is weer achter de rug! Het blijft een bijzondere gebeurtenis. Heel Nederland kleurt oranje, maar dit jaar was het toch wel extra bijzonder...

Het weekend inluiden met Koningsnacht en je zaterdag spenderen op één van de vele evenementen die door het hele land werden georganiseerd. Win-win als je het ons vraagt. Dan kon je op zondag flink uitkateren! ;) 

Terwijl de koninklijke familie pijn kreeg aan hun lachspieren en ontelbare handen gaf aan de toeschouwers in Emmen, was de rest van Nederland te vinden in de kroeg of op één van de vele Koningsdag evenementen. Dit jaar zijn wij voor verschillende klanten aan de slag gegaan en hebben wij een 8-tal gelikte campagnes neergezet. 

Eén van de uitblinkers was Free Your Mind Kingsday: ruim 40.000 ravende bezoekers op de landingsbanen van Breda Airport. Mede door onze doordachte advertising campagne werd deze editie een grandioos succes!  

Naast de grote evenementen, was er genoeg te beleven bij onze horeca vrienden. Ook zij hadden flink uitgepakt om de verjaardag van Willie te vieren. Van verschillende Koningsdag-activaties tot meerdaagse muzikale (feest)programma’s. Kortom, wat ons betreft was Koningsdag 2024 er weer eentje voor in de boeken! 

Op nog vele jaren, Willie! 🧡